01.08 Vælg designskabelon

Alle designskabeloner vises i den horisontale liste over Designs. En designskabelon definerer hele hjemmesidens udseende (farvetema og skrifttype) og kan altid ændres:
 

1) Vælg designskabelon under 'Design' 


2) Klik på det ønskede design-ikon for at aktivere designet 


3) Hjemmesidens udseende ændres til det valgte design 
 

Når en designskabelon er valgt på en hjemmeside kan denne hurtigt ændres eller modificeres med CSS (se afsnittet Generelle sideindstillinger). 
 

Du kan vælge mellem et stort udvalg af forskellige designskabeloner til din hjemmeside. Valget af designskabelon vil definere hele hjemmesidens udseende og skabe et helt nyt look & feel med kun ét klik. Indholdet og modulerne på hjemmesiden ændres ikke - kun skrifttype samt skriftfarve ændres på siderne. 

For at ændre designet skal du blot klikke på 'Design'-knappen og klik på pilen i den horisonatale visning for at se flere designskabeloner. Der kan være flere kategorier af designskabeloner afhængigt af konfigurationen. Du kan ændre design så mange gange du ønsker. Designet aktiveres og ændres i værktøjet på siden, men du skal huske at publicere hjemmesiden før ændringerne ses på nettet.