Struktur og layout

Din webshop er opbygget som en grundlæggende del af din hjemmeside, og produktsiderne er opbygget af moduler - præcis som siderne på din hjemmeside. Den eneste forskel er, at shopmodulerne henter indhold fra din webshop-database, når du indsætter dem på din hjemmeside.

Se nedenfor et par eksempler på, hvordan du kan oprette forskellige sider i din shop. Find eksempler på de forskellige shopmoduler nedenfor samt eksempler på forskellige sideskabeloner i undermenuen til denne sektion.

Shopmodulerne

På det øverste billede kan du se, hvordan der ser ud i mono-værktøjet, når du opbygger din shop. Du fx kan se, at der er fire forskellige shopmoduler at vælge imellem. Det viste eksempel viser katalogmodulet med en række forskellige sko. På den publicerede side, når en bruger klikker på et af produkterne i katalog-modulet, så ændrer modulet sig til "produkt view".

På det nederste billede (lige ovenfor) kan du se dette "produkt view". Her kan du også se, hvordan det ser ud med et produkt, som har forskellige variationer. I dette tilfælde er det størrelsen på skoen, du kan ændre i drop-down menuen.