Produktsider

Produktsider kan både fungere som et overblik, hvor du samler lignende produkter baseret på lignende kriterier på samme side, men de kan også fungere som individuelle produktsider, hvor du beskriver produkterne enkeltvis.

Hvis du skal lave en overbliksside, kan du med fordel bruge katalog-modulet, fordi det har en struktur og et design, der er skabt til formålet, da det bruger "tags" fra shopdatabasen til at vise relevante produkter. Dette er især en fordel, hvis du har mange produkter i din database.

Du kan også oprette de individuelle produktsider indenfor sidenavigationen (til venstre). Dette lader dig give hver produktside et meget unikt look med hjælp fra alle de forskellige moduler, der står til din rådighed i mono-værktøjet. Denne valgmulighed er især nyttig, hvis du kun har få produkter i din database.

Eksempler

Eksempler herover på en produktside gør brug af et layout med to kolonner, hvor webshop-undermenuerne er til venstre i billedet og produktkatalogmodulet fylder det meste af siden til højre. Når du klikker på et produkt skifter modulet automatisk til "produkt view" (klik på pilen til højre for at se dette eksempel). Denne indstilling fungerer bedst hvis du har flere produktkategorier og du gerne vil gøre det let for dine kunder at navigere rundt.

I dette eksempel er produktkataloget vist i fuld bredde i én kolonne. Bemærk at der ikke er nogen undermenuer vist til venstre i billedet. I toppen er der placeret et baggrundsbillede, som holder udtrykket hele vejen igennem hjemmesiden med en header, der indikerer, hvilket niveau i webshoppen, man som besøgende befinder sig på. I dette tilfælde er det hvilken region, vinen kommer fra.

Med mono har du mulighed for at sælge dine produkter på hele din hjemmeside - ikke kun i dit webshop-"område". Dette er en fantastisk måde at promovere produkter, som har relevans i andre sammenhænge på din hjemmeside. På den måde kan du måske motivere dine besøgende til at købe dine produkter, selv om de ikke har klikket sig ind på din webshop.

I eksemplet overfor kan du se en artikel om en berømt atlet, hvor der i højre side af siden er placeret et par relevante produkter, som kan købes direkte fra siden. Kunder kan tilføje de forskellige produkter til deres indkøbskurv uden at skulle forlade siden. Det er et simpelt eksempel på, hvordan du kan integrere din shop med andre mere traditionelle områder af din hjemmeside.