TILPAS DIN HJEMMESIDE

Tilpasning af dit website

Der er mange muligheder for at designe din hjemmeside, mobile hjemmeside og dine Facebooksider, så du får et unikt udtryk, der passer til din forretning. Eksempelvis kan du bruge muligheden for at uploade baggrundsbilleder eller mønstre, som giver din hjemmeside et særskilt udtryk. Du har mulighed for at bruge denne funktion på alle dine sider. Tilføj originale billeder og indhold for at gøre dine sider endnu mere specielle. Og det bedste af det hele - du kan gøre det hele uden brug af koder.

Hvis du dog har mod på at tilpasse din hjemmeside yderligere, kan du lave ændringer med CSS. Her kan du ændre alle de designelementer, du ønsker. Det kræver dog, at du ved hvordan man bruger CSS, eller kender nogen der gør. Bemærk at mono ikke tilbyder direkte support for ethvert CSS spørgsmål eller problem.

Fuld bredde

Læs om de nyeste og mest revolutionerende moduler i mono. Tilpas dit hjemmesidedesign og indhold til alle skærmstørrelser.

Læs mere

Jumbotron

Jumbotron-modulet er et exceptionelt modul som lader dig skabe et unikt visuelt look på din hjemmeside.

Læs mere

Fjern modul-mellemrum

Nu er det blevet muligt at fjerne mellemrummet mellem moduler for at skabe visuelle effekter på dine sider.

Læs mere

Baggrundsdesign

Lær hvordan du bruger baggrundsbilleder og mønstre til at give din hjemmeside et helt unikt look, uden brug af kodning.

Læs mere

Indholdsdesign

Billeder, grafikker og fotos har stor indflydelse på det overordnede look på din side. Traf de rigtige valg, når det kommer til stil og form.

Lær mere

CSS

Med mono har du mulighed for at redigere CSS'en på din hjemmeside. Det lader dig skabe et unikt "look and feel".

Læs mere