Dialog på hjemmesiden

I denne moderne hyper-sociale verden er det vigtigt at give dine kunder muligheden for at komme i dialog med dig på din hjemmeside. Denne dialog kunne eksempelvis være i form af spørgsmål, anmeldelser og generelle kommentarer. mono-værktøjet giver dig mange muligheder for at fremme denne dialog på din hjemmeside, ved at bruge de sociale moduler og kommentarmoduler, der er skabt til formålet.

Kommentarmodulet

Med mono's kommentarmodul kan du let lade dine besøgende kommentere på dit indhold. Tilføj det fx i bunden af en artikel, du har har skrevet, under dine produkter, under dine billedserier osv. Du kan altid redigere modulet og de kommentarer, dine besøgende har skrevet på din hjemmeside.

Facebook kommentarmodulet

Hvis du gerne vil have et kommentarmodul med en viral effekt, så bør du prøve Facebook kommentarmodulet. Når du bruger dette modul vil kommentarerne nemlig ikke kun være synlige på din hjemmeside, de vil også kunne ses på dine besøgendes Facebookprofiler. På denne måde vil alle dem, der besøger dine kunders Facebookprofiler, kunne se kommentaren og linket ind til din hjemmeside, og så kan du på denne måde nå ud til potentielle kunder.