Sidelayout

I mono-værktøjet kan du vælge mellem 10 forskellige sidelayouts, som sætter grænserne for, hvordan du kan opbygge dine sider. Hvert layout er konstrueret med et forskelligt antal kolonner i varierende bredder (se eksempel nednefor), og du kan vælge forskellige typer af layouts til alle dine undersider. Nogle layouts lader dig bruge 4 forskellige kolonner per side, andre kun to osv. Vælg et layout med den kombination af kolonner, du ønsker. Herefter kan du trække de moduler ind på siden i de afmærkede områder, der definerer sidens layout.

Du kan ændre layoutet på en eksisterende side ved at finde siden i sidestrukturen til venstre i værktøjet og klikke på det grå hjul (sideindstillinger). I avancerede indstillinger finder du oversigten over mulige layouts, og du kan prøve dig frem indtil du finder det layout, der passer til sidens formål.

10 forskellige sidelayouts

Der er 10 forskellige typer af sidelayouts i mono-værktøjet. Vælg det layout, der fungerer bedst for det indhold du planlægger at vise på den bestemte side. Du kan frit teste løs - ændring af layout vil ikke påvirke dit indhold, kun modulernes placering på siden. 

Opret sider

Når du opretter en ny underside får du muligheden for at vælge et sidelayout under "avancerede indstillinger" i sidens indstillinger. Så snart du har valgt et passende layout kan du trække moduler ind på siden og placere dem hvor du vil. Hvis du har opbygget en undersideside, som du er meget tilfreds med og som du gerne vil bruge til at opbygge lignende sider, kan du vælge at kopiere siden og trække den hen til den placering i din sidestruktur, hvor den skal være. 

Bliv inspireret til hvordan du kan opbygge siderne på din hjemmeside ved at klikke dig igennem nogle af billed-eksemplerne nedenfor.

Forsider

Produkt- og servicesider

Om / Virksomhedssider

Gallerier

Kontaktsider

.