Responsive design

Med Mono kan du nu få responsive design til din hjemmeside, som betyder, at den fungerer lige godt på alle skærmstørrelser (Computer, mobil og tablet). Så er du sikker på at give dine besøgende den bedste oplevelse med din hjemmeside, uanset om de er på farten med mobilen, på kontoret bag skærmen eller ligger på sofaen med en iPad.

En hjemmeside med responsive design har kun én HTML-kode, hvilket betyder, at du kun har én hjemmeside at vedligeholde og ét sted at opdatere dit indhold. Responsive Design er med andre ord den lette løsning for alle, som gerne vil maksimere brugeroplevelsen på deres hjemmeside på nemmeste vis.

Se vores blogindlæg på Mono bloggen - Responsive Design er det nye sort!

Aktivér Responsive Design på din hjemmeside

Du kan skifte til responsive design under Min konto > Responsive (Nederst i menuen til venstre). Her skal du blot krydse af i ”Aktiver responsive design på din hjemmeside” og klikke ”Gem”. Vær opmærksom på, at du skal have oprettet din hjemmeside efter 1. februar 2011 og bruge et D4 Design før du kan aktivere responsive design.

Værktøjet vil da gøre dig opmærksom på, at du ikke længere vil kunne se din gamle mobile hjemmeside. Dens indhold og design vil dog blive gemt, så hvis du fortryder, og gerne vil have din mobile hjemmeside tilbage på et senere tidspunkt, skal du blot gå til Min konto > Responsive og fjerne hakket i ”Aktivér responsive design på din hjemmeside” og klikke ”Gem.”

Skift mellem mobil- og hjemmesidevisning

Når du har aktiveret responsive design kan du vælge mellem mobil- eller desktopvisning inde i værktøjet, hvor du redigerer din hjemmeside. Du kan let skifte mellem de to visninger og se, hvordan din hjemmeside ser ud på de forskellige skærmstørrelser uden at det påvirker dit indhold. Du skal blot klikke på ikonerne for enten desktop eller mobil oven over din sidestruktur til venstre i værktøjet.

Kontrollér visningen af moduler og sider

Det er nemt at kontrollere, hvilke sider eller indholdsmoduler, der skal vises eller skjules på forskellige enheder.

På hvert modul og hver side kan du under avancerede indstillinger vælge, om de skal vises på enten 1) både på mobil og desktop, 2) kun på mobil eller 3) kun på desktop. Som udgangspunkt er alle moduler indstillet til at vises på alle enheder, men ved at vælge en af de andre muligheder kan du skræddersy din hjemmeside.

TIPS OG TRICKS TIL RESPONSIVE DESIGN

På vores Mono blog er vi vilde med responsive design og de muligheder det giver for din hjemmeside på mobilen. På vores Mono blog giver vi dig tips og tricks til hvordan du opbygger den bedste brugeroplevelse, brugervenlighed og konvertere dine kunder på mobilen.