Mobil-hjemmeside vs. Repsonsive mobil-version

Selv om det kan kræve mere tid at administrere to forskellige sider, kan det have sine fordele at have en seperat mobil-hjemmeside (ud over din hjemmeside til visning på en pc).

Modsat en hjemmeside med responsive design har en mobil-hjemmeside sin egen unikke HTML-kode som betyder, at den kan være 100% forskellig fra desktop-versionen, både i forhold til indhold og design.

Derudover har den sine egne unikke SEO-tags, hvilket betyder, at den kan optimeres bedre til søgemaskinerne i forhold til brugere, der ser din hjemmeside fra mobilen. Med andre ord kan du opbygge og tilpasse den mobile hjemmeside til bedre at servicere og imødekomme mobile brugere.

Så en enestående mobil-hjemmeside kan anbefales til de hjemmesideejere, som ønsker at deres mobile hjemmeside skal designes, så den er 100% optimeret til mobile brugere, og som også er opmærksomme på, at mobilvenligt indhold ofte er anderledes end det, man betragter som brugervenligt indhold på større skærme.

Det er meget nemt at opbygge en unik mobil-hjemmeside. Mobil-værktøjet fungerer efter de samme principper som hjemmeside-værktøjet når det kommer til sidestruktur, design og moduler. Nye brugere bør læse manualen til hjemmeside-værktøjet for at få en forståelse for hvordan værktøjet fungerer - både på hjemmeside og mobil.