Produkt- og servicesider

På din hjemmeside bør det være tydeligt, hvad du tilbyder af services og produkter. Det er også vigtigt, at du sikrer dig, at dine besøgende hurtigt kan få et overblik over alt, hvad du tilbyder. Derfor, hvis du har mange produkter eller services, kan du med fordel kategorisere dem på en måde, som giver mening for sortimentet, fx "sko", "bluser", "bukser", "rens" etc. og lave undersider, der stemmer overens med disse kategorier, som du linker til fra en hovedside. Så kan dine besøgende hurtigt finde, hvad de søger.

Eksempler

Denne side kommunikerer på en simpel og meget tydelig måde, hvilke services Manoj Ramdas tilbyder. Bemærk at den korte introduktion er placerett på selve baggrundsbilledet, og at de tre serviceområder er beskrevet med tekst- og billed-moduler nedenunder.

Siden herover beskriver Bering Flowers' forskellige produkter og services. Siden har først en kort introduktion samt et galleri, der viser nogle af deres produkter. Til venstre for galleriet kan du se en menu med forskellige serviceområder. Hver af disse sider i menuen indeholder beskrivelser med billeder.

Goodpeople har valgt at fortælle om deres produkter, som hovedsageligt er videoproduktioner, på en grafisk måde, der er meget lig de populære "infographics", som man ofte ser blive delt på nettet. De forskellige fakta forklarer, hvorfor det er en fordel for de besøgende til siden at bruge videoer i deres markedsføring og branding. Bemærk hvordan illustrationerne matcher topbilledet og knapperne.

Ovenstående eksempel viser, hvordan en serviceside for et VVS-firma kunne se ud. I toppen kan du se et billede og en tekst, der kommunikerer hjemmesidens formål. Nedenunder er der placeret tre links, som beskriver og leder til tre forskellige services. I bunden af siden er der en kort beskrivelse af virksomhedens services samt to anbefalinger, hvor kunder fortæller om deres positive oplevelser med virksomheden.

Denne side viser en detaljeret beskrivelse af den service, som eksemplet overfor linker til. Siden er struktureret i to kolonner, hvor den venstre side beskriver servicen. Til højre for kan du se et galleri med billeder, der viser veludførte arbejdsopgaver samt en kort tekst, der beskriver hele galleriet.