Sider "Om virksomheden"

Din hjemmeside bør altid indeholde en side, der omhandler virksomheden og fokuserer på din forretning. Her kan besøgende læse lidt om virksomhedens historie og formål, fx hvornår det hele startede og hvorfor, samt hvem der grundlagde den osv. Det er altid anbefalelsesværdigt at fortælle og vise, hvem der står bag virksomheden med billeder og beskrivelser. Det skaber høj troværdighed hos de besøgende, at de kan få sat ansigt på din virksomhed!

Eksempler

Ovenfor ser du et eksempel på en side "om virksomheden" der viser et topbillede i fuld bredde (det kan fx være et billede af virksomhedens stifter eller af medarbejderne). Nedenunder er der en tekst med en beskrivelse af virksomhedens historie, med opstart, de første produkter og virksomhedens vision. Til højre kunne der fx være et billede af stifteren efterfulgt af en kort beskrivelse og et link til vedkommendes LinkedIn-profil. Dette skaber høj troværdighed.

Herover kan du se et simpelt eksempel på en side "om virksomheden" der bruger et baggrundsbillede, en Display-tekst (Display-modulet) samt en kort sammenfatning med hovedpointerne. Dette er så efterfulgt af en længere beskrivelse af fx virksomhedens baggrund til dem der vil læse nærmere.

Dette eksempel viser først et baggrundsbillede samt en kort beskrivelse af virksomheden. Nedenunder er der en sektion, der viser ledelsens profiler (Navn, titel og kontaktinformationer.

En anden komposition af denne type side inkluderer en beskrivelse af stifteren/stifterne. Dine besøgende har sandsynligvis stor interesse i at kende historien bag dem, der startede det hele op, og det er som sagt altid mere troværdigt for nuværende og potentielle kunder at få sat ansigt på en virksomhed, da det gør det lettere at få et personligt forhold til virksomheden og dens produkter og services.