Sider "Om virksomheden"

Din hjemmeside bør altid indeholde en side, der omhandler virksomheden. Her skal besøgende kunne læse lidt om virksomhedens historie og formål, fx hvornår det hele startede og hvorfor, samt hvem der grundlagde den osv. Det kan altid anbefales at fortælle og vise, hvem der står bag virksomheden med billeder og beskrivelser. Det skaber høj troværdighed hos de besøgende, at de kan få sat ansigt på din virksomhed!

Eksempler

Denne side om virksomehden er en kombineret "om virksomheden" og kontaktside. I toppen af siden kan du se et billede, som i dette tilfælde det samme billede som musikeren Manoj har på sin guitar og altså et billede, der har relevans for hans brand. I ovenståend eksempel er det ikke nødvendigt at inkludere et billede af Manoj på siden, fordi der er mange billeder af ham på andre sider på hjemmesiden. Men du kan alternativt vælge at vise et portræt sammen med kontaktinformationer som fx adresser og telefonnumre, hvis det har relevans for dine besøgende. I bunden af siden er der en kort beskrivelse af personen samt kontaktinformationer og links til de bands, han spiller sammen med og har komponeret musik for. Nedenunder til venstre er der et resumé af musikeren.

Denne side om Bering Flowers er meget simpel. Der er en kort virksomhedsbeskrivelse med dens historie samt et billede og en beskrivelse af ejeren.

Her fortæller virksomheden Goodpeople deres besøgende om sig selv ved at vise kreative billeder af medarbejderne i sidens top. I bunden af siden kan man læse om virksomhedens historie og filosofi.