03.06 Footeren

Footer-modulet strækker sig over hele din side.

Footeren er det ideelle sted at tilføje dine adresse-informationer og andre typer af generel information, som skal være synlig på alle dine undersider. Footer-modulet (bemærk at det kun kan bruges med et D4 Design) indeholder 3 kolonner til indhold og nogle ekstra felter til sociale ikoner og noget tekst, der fortæller om dit brand.
 

1) Kolonnefelterne 1-3 bruges til indhold. Det anbefales, at du bruger de globale data tags (Se sektion 03.07) for at sikre, at dine informationer altid automatisk bliver opdateret i din footer, når du ændrer i dine data. Fx hvis du ændrer telefonnummer.
 

2) Med feltet til sociale ikoner kan du linke til din Facebook, LinkedIn eller andre sociale services. De sociale ikoner vil blive vist i footeren, hvis du indsætter et link, men hvis du efterlader feltet blankt, bliver de ikke vist.
 

3) Det nederste felt kan bruges til at tilføje en tekst om dit brand som fx "Denne hjemmeside er den officielle hjemmeside for..." osv. Du kan også efterlade feltet blankt. Dette er den footer, du som standard kan bruge i Designs, der er ældre end D4.