Kontakt

Det er naturligvis vigtigt at dine potentielle (og eksisterende) kunder kan komme i kontakt med din virksomhed hurtigt for at øge muligheden for salg. Derfor er det anbefalelsesværdigt at samle alle dine kontaktinformationer på én side, så besøgende let og hurtigt kan få et overblik over hvordan og hvornår de kan kontakte hvem.

Kontaktsiden bør indeholde relevante telefonnumre, e-mails samt virksomhedens officielle betegnelse og adresse som et absolut minimum. Hvis du har en fysisk butik er det også en god ide at vise hvor den ligger på et kort. Du kan også vælge at tilføje en kontaktformular hvor fordelene er at det lader dig definere hvilken information, du gerne vil have fra dine besøgende når de vil i kontakt med dig. Det kan fx være deres navn, e-mail, virksomhedsnavn osv. Du kan let gøre dette med de forskellige kontaktmoduler i mono-værktøjet. Se eksempler på gode kontaktsider nedenfor.

Eksempler

Det er ikke svært at se hvad formålet med denne kontaktside er: At få besøgende til at ringe og booke en tid. Længere nede på siden viser adressen, kontaktinformationerne og kortet de besøgende, hvor salonen kan findes. Til højre for er der en kontaktformular, som lader den besøgende skrive direkte til salonen. 

Benconi's kontaktside er meget simpel og lige til med kontaktinformationer, en kontaktformular og et Google-kort. Husk at dine besøgende forventer de at finde, hvad de leder efter hurtigt, når de kommer ind på din kontaktside. Så undgå at tilføje for meget unødvendig information eller design på denne side.

Kontantsiden på Zenze's hjemmeside indeholder kun telefonnummer og en e-mailadresse. De har tilføjet et flot baggrundsbillede der er i tråd med deres visuelle branding, så siden ikke er helt bar til trods for de sparsomme informationer.