Jumbotron

Et af de nyeste og mest interessante moduler i mono er Jumbotronmodulet. Det bringer let et meget visuelt fokus til din hjemmeside med muligheden for at bruge store billeder, der strækker sig på tværs af hele siden. 

Der er mange forskellige måder, hvorpå du kan bruge Jumbotronmodulet. Find et par eksempler nedenfor.

Brug topbilleder i fuld bredde

Jumbotronmodulet adskiller sig fra andre monomoduler, fordi det strækker sig over hele indholdsområdet på din hjemmeside. Modulet er skabt til responsive design, hvilket betyder, at det skallerer til hele bredden af en browser, uanset hvor stor en skærm, hjemmesiden vises på. Jumbotron fungerer som et gallerimodul, og det betyder at du kan uploade en hel række af billeder, som skifter billeder som et slideshow på tværs af siden. Og en af de bedste ting er, at du kan skrive tekst på og linke fra hvert individuelle billede.

Eksempler

Ovenfor kan du finde eksempler på forskellige udnyttelser af Jumbotronmodulet. Hvis dine produkter er meget visuelle, eller hvis du har nogle flotte produkt-billeder du gerne vil vise frem, så vil et slideshow helt sikkert være en god måde at gøre det på. Du kan også bruge en af disse billeder som et fastlåst topbillede på fx forsiden til en sektion på din hjemmeside, eksempelvis "Produkter" eller "Webshop". Overvej at gøre billedet mindre i højden for at sikre dig, at det ikke fylder hele din side, hvis det er meget stort. 

Klik på pilene herover for at se andre eksempler.