Faner og sidestruktur

Udover tidslinien består en Facebookside af en række “faner” (De klikbare bokse under dit coverbillede med fx Billeder, Kort, Begivenheder, osv.). Hvis Facebooksidens tidslinie kan sammenlignes med forsiden på en hjemmeside, så svarer fanerne til de undersider, som man klikker sig ned til fra hjemmesiden. De er med andre ord vigtige og kan være afgørende for dit salg.

Med Facebook-værktøjet i mono kan du strukturere og opbygge dine Facebook-undersider på samme lette måde, som du opbygger din hjemmeside med moduler. Du kan bruge mono's Facebook-værktøj til at skabe faner og sider, der kan understøtte dine Facebook-aktiviteter og ikke mindst dit salg, fx med produktsider, konkurrencer, gallerier og meget mere.

Når du har koblet din Facebook-side til mono-værktøjet og oprettet dine Facebook-undersider, vil du og dine besøgende fremover kunne tilgå dem via fanerne på din Facebookside. Du kan få op til tre faner til din Facebookside, men du kan have mange undersider til dine faner.

I det øverste eksempel ovenfor kan du se to faner ud af de fire synlige, der linker til Goodpeople's Facebook-undersider, som er lavet med mono-værktøjet. Ved at klikke på fanerne bliver du ledt over på de mono-skabte Facebooksider med en hovedside og flere undersider, som du kan se et eksempelpå lige ovenfor.