LÆR AT TILPASSE DIN HJEMMESIDE

Design

Designet for din hjemmeside, mobile hjemmeside og Facebookside er det første dine besøgende ser, når de besøger din hjemmeside. Derfor er det vigtigt, at designet understøtter og kommunikerer hvem du er, og hvad din forretning står for.

I mono kan du vælge mellem mange forskellige designs (skabeloner og designskins) for at komme godt i gang. Dit valg af design påvierker hjemmesides udtryk og er hjørnestenen for din stil. Dertil har du mulighed for at justere designet (fx med baggrundbilleder) så de fungerer for dig og samtidig gør din side unik. I denne sektion kan du lære alt hvad der er værd at vide om at designe fantastiske mono-hjemmesider.

Designtyper

I mono er der flere hundrede forskellige typer af designs som du kan vælge imellem. Få et overblik over de mange mulige designs her.

Læs mere

Tilpas din hjemmeside

Design din hjemmeside så den er unik og fungerer for din forretning. Der er mange specialdesignede elementer du kan bruge uden kodning.

Læs mere

Mål

Få et overblik over alle billedstørrelser i mono's mange moduler såvel som de forskellige kolonnebredder for hjemmesider, mobile hjemmesider og Facebooksider.

Læs mere