Brugen af video på din hjemmeside

Brugen af video på din hjemmeside er en fantastisk måde at engagere potentielle kunder på. Flere og flere internetbrugere foretrækker at lære om nye produkter og services gennem video frem for at læse en tekst. Video giver dig også en anderledes mulighed for at udtrykke dig og fortælle om din virksomhed på en mere kreativ måde. Du kan bruge videoer i mange forskellige sammenhænge på hjemmesiden, fx til produkt-introduktioner, anbefalinger fra dine kunder, eller til at forklare, hvad din virksomhed har at tilbyde, og hvad der adskiller jer fra konkurrenterne. 

Eksempler på videoindhold

Pernille Bülow By You

Pernille Bülow By You har fem workshops i Danmark og Sverige, hvor man selv kan lave glaskunst. På Pernilles mono-hjemmeside er der gode eksempler på, hvordan man kan bruge video. Denne video fra en af hendes workshops giver med det samme en følelse af, at atmosfæren emmer af hygge og viser, hvad man kan foretage sig på en workshop.

http://www.byyou.dk

Produktpræsentationer

Le Gourmands tilføjer nye videoer til deres hjemmeside hver måned, hvor de præsenterer nye produkter og giver tips til hvordan de kan bruges i forskellige retter. Videoerne giver en ærlig præsentation af virksomheden og viser den passionerede ejer, som taler om de lækre produkter. En fantastisk hjemmeside for gourmet-entusiasten.

http://www.legourmand.dk

WorldManuals

På WorldManuals mono-hjemmeside kan du se en animeret video, som fortæller om deres services og produkter. Animerede videoer kan være et brugbart værktøj til at forklare komplekse problemer, processer og produkter. Det giver brugeren en hurtig introduktion til, hvad hjemmesiden og virksomheden kan hjælpe med.

DÆK2

DÆK2 tilbyder fysisk træning baseret på koncekptet Advanced Circuit Training (ACT). For at give den besøgende indsigt i, hvad denne type af træning tilbyder, har de valgt at lægge en video på deres hjemmeside, hvor de viser eksempler på denne type træning. Samtidig giver videoen et indtryk af den stemning og sportsånd, der er til stede under træningen.