02.06 Shopmoduler

Der er flere forskellige shop-moduler, som du kan bruge til at opbygge din webshop. Modulerne kan findes under Moduler og "E-commerce" i mono-værktøjet. Produkt-modulerne kan placeres på alle sider på din hjemmeside, så du kan gøre dine besøgende opmærksomme på dine produkter uanset hvor de befinder sig. Produkterne bliver oprettet i en database, hvor du kan give dem en overskrift, tilknytte billeder og lave mange forskellige indstillinger. Fordelen ved at oprette produkterne i databasen er at du kan bruge det samme produkt på mange forskellige sider. Du indsætter blot produktmodulet på en hvilken som helst side og vælger produktet i en drop-down menuen. Databasen giver dig også det bedste overblik over alle dine produkter og lader dig gennemse alle de tilgængelige produkter i din shop.

 

PRODUKT-MODULET (Enkelt produkt)
Du kan tilføje et produkt til hvilken som helst side på din hjemmeside, på lige så mange sider, du ønsker. Dette modul er især brugbart, når du vil tilpasse en individuel produktside.

Product name

This is the product describtion

80.00 EUR

PRODUKTKATALOG

Med produktkatalog-modulet kan du oprette en liste af produkter baseret på "tags" (dem definerer du i shop-databasen). Når en bruger klikker på et produkt i kataloget, vil modulet lede vedkommende til den individuelle produktside, som viser det enkelte produktmodul.

PRODUKTKATALOG MED KØBSKNAP

Dette modul viser næsten det samme som det almindelige produktkatalog, dog med den forskel, at der også er en "købsknap", hvor besøgende kan tilføje produktet til kurven. På denne måde behøver den besøgende kun at klikke på den individuelle produktside for at købe produktet.

KØBSKNAPPEN
Dette modul giver dig muligheden for at designe en produktside som du vil, uden at bruge de typiske shop-moduler (som listet herover). Du kan vælge hvilket produkt knappen skal føre til i shopdatabasen i modulindstillingerne. Og så er det op til din egen kreativitet at bruge den i forbindelse med fx tekst, billeder og illustrationer, hvor det giver mening.

80.00 EUR