Få trafik

Så snart du har opbygget din hjemmeside, er du klar til at få besøgende (trafik). Men at have en hjemmeside er ikke nok i sig selv for at få trafikken i gang. Du er også nødt til at markedsføre den for at skabe opmærksomhed omkring din side til mulige og eksisterende kunder. Valget af den rette online marketingstrategi er derfor essentielt. Du skal tænke nøje over, hvem du målretter dig og dernæst finde den mest effektive måde at få deres opmærksomhed på, når de er online.

De største trafikkilder er søgemaskiner som Google, Bing og Yahoo mf. Search Engine Marketing (SEM), Search Engine Optimization (SEO eller søgemaskineoptimering) samt Pay-per-click annoncering (PPC) er nok de vigtigste online marketingværktøjer til at skabe trafik. Ligger hjemmesiden i toppen af søgeresultaterne, vil det generere flere besøgende og en god placering bør derfor være en af dine topprioriteter som hjemmesideejer.

SEO: Optimér din hjemmeside til søgemaskinerne

SEO handler om at optimere og beskrive din hjemmesides indhold på en måde, der lader søgemaskinerne finde og forstå det på letteste vis. Se her hvordan du kan optimere din mono-hjemmeside til Google, Bing og andre søgemaskiner.

Lær mere

SEM: Promovér din hjemmeside via reklamer på søgemaskinerne

Search Engine Marketing (SEM) består i at promovere din hjemmeside ved at øge dens synlighed i søgeresultaterne igennem betalt annoncering. Læs med her for at få værdifulde tips til hvad du skal gøre, og hvad du bør undgå.

Lær mere

Brug sociale medier som markedsføringskanaler

Facebook, Google Plus, Twitter, Youtube, Pinterest etc. er alle udmærkede kanaler at promovere din hjemmeside igennem. Lær de generelle guidelines for hvordan du kan bruge sociale medier til at blive et stort samtaleemne hos dit publikum.

Lær mere

Andre online marketinginitiativer du bør overveje

Selv om du har udforsket dine muligheder med SEO, SEM og sociale medier er der stadig andre måder at tiltrække besøgende på. Lokale indeks-services (Google + Local, Trip Advisor etc.) og blogging kan eksempelvis skabe værdifuld trafik til din hjemmeside. 

Læs mere