5: TEMPLATES GROUPS

Kompleksiteten i en template skal passe til det produkt man sælger - og dermed det antal timer der er afsat til at producere det pågeldende produkt. I mono har vi derfor udviklet fem forskellige template typer - eller grupper som vi kalder dem. Hver gruppe er optimeret til et specielt formål: LIGHTS templates er optimeret til de hjemmesider hvor er meget kort produktionstid. PREMIUM templates er udviklet til de produkter hvor man har lidt mere tid til at "customize" hjemmesiden til kundens behov. LANDING PAGE templates er specifik til landing pages og SHOP templates til shop-løsninger. DIY templates (self service) er specielle da de skal være meget mere enkle. Her er det kunden selv der opretter sitet via en hjemmeside og kender derfor ikke mono-værktøjet. Og det er naturligvis en vigtig faktor der skal tages hensyn til.

Inden for hver af template grupperne arbejder vi med to begreber: MASTER templates og STYLE templates. MASTER templates er udgangspunktet for STYLE templates, der både kan være differentieret i stil men også indeholde headings/segment specifikke elementer. Det kan være billeder, tekst og sidetyper der er segment specifikke. Læs mere om MASTER templates og STYLE templates her.

MASTER templates and STYLE templates

MASTER templates er udgangspunktet for STYLE templates. Læs definitionen på de to templatetyper her.

Read more

The Template Groups


I mono har vi defineret fem grupper af templates til forskellige formål. Vælg den gruppe der passer bedst til jeres produkt, og tilret evt. "Dogme-reglerne" så de optimeres til jeres behov.

SIMPLE templates

SIMPLE templates er et template system der er optimeret til hurtig produktion, med få men velvalgte variationsmuligheder.

Read more

PREMIUM templates

PREMIUM templates er til de sites / pakker hvor der er afsat lidt mere tid til at customize et design til kundens behov.

Read more

DO IT YOURSELF (DIY) templates

Disse templates er optimeret til self service - altså brugere der ikke på forhånd kender mono værktøjet.

Read more