DIFM Simple

LIGHT templates er udviklet til produktion af sites hvor produktionstiden er lav. Det betyder at der kun må være få ting der skal tilpasses til kundens endelige hjemmeside. MASTER templates'ne i denne gruppe er defineret ud fra Template Frame Designs A, B og C. Der er desuden for hver MASTER template defineret 4 indholdssider med specifikke sidekompositioner. På denne side har vi beskrevet konceptet for produktion af MASTER templates samt specificeret et sæt dogme-regler, der gør det let for dig at producere både STYLE templates samt de endelige kunde-hjemmesider.

Concept for MASTER templates

MASTER templates til LIGHT er konstrueret på en måde der er optimeret til.... skriv tekst

TEMPLATE FRAME DESIGNS:
Vi har brugt Template Frame Design A, B og C til udvikling af MASTER templates. Der er kun brugt S/H skins, så der ingen farve er i grunddesignet.

CSS
HEADER + FOOTER
Vi har udviklet et system for Headers and Footer hvor vi har designet en mørk Header og mørk Footer for hver Template Frame Design, samt en lys Header og Footer for hver Template Frame Design. Al typografi Headers og Footer er sort eller hvid, på henholdsvis hvid og sort baggrund i headers og footers, så man let kan ændre baggrundsfarven men bibeholde teksfarverne. På den måde kan man hurtigt ændre look and feel i top og bund.

TEXT STYLING
Tekst styling er skinbaseret (S/H skins.

PAGE TEMPLATES
Der er pre-defineret 5 forskellige side-kompositioner i LIGHTs MASTER templates: En forside, en produktside med undersider, en kontakt side etc (disse uddybes).


 

Dogme Rules for createting STYLE templates

I LIGHT templates skal der tilrettes så lidt som muligt for at optimerer tidsforbruget. Vi har her opsat et sæt dogme-reglerfor hvordan man på hurtigste vis kan producere en række STYLE templates.

KONCEPT IMAGES / PATTERNS
Billederne er det mest tidskrævende at findei produktionsprocessen. Start derfor med at finde et segment-specifikt stock-image (evt hairdresser) Og justér derefter style.
Vælg et godt "koncept-billede" som bruges i Jumbotron-modulet på forsiden i TEMPLATE FRAME DESIGN A eller baggrundstopbillede TEMPLATE FRAME DESIGN C etc.

SKIN VALG
Skinvalg = fontvalg. Vælg det skin/font der passer bedst til det valgte koncept billede.

CSS
HEADER + FOOTER
Find farver til header og footer bagrund (evt udgangspunkt i det valgte koncept-billede.Prøv så vidt muligt kun at justere baggrundsfarverne i Header og footer. Hvis et billede eller segment kræver en bestemt stil, kan man vælge at give menu-teksterne en farve - evt selected menu - og evt. ændre størrelserne i hovedmenuen.

TEXT STYLING
Behold i størtse omfang den tekststyling (farver + størrelse) som er defineret i det valgte skin.

PAGE TEMPLATES
De definerede Page Templates i MASTER templates bibeholdes. Der laves ingen justeringer her.

 

Dogme Rules for changing STYLE templates into a CLIENT WEBSITE

Essensen i LIGHT-konceptet er, at man med udgangspunkt i en STYLE template, skal kunne tilpasse sitet til kundens behov med færrest mulige justeringer. Det mest tidskrævende er at producerer "stilen" på sitet. Det vil derfor være en fordel hvis kunden allerede har udvalgt en STYLE template de kan lide, så tilpasningen kun skal være et par farvejusteringer, samt indsætte et nyt "koncept-foto, logo og tekst.

Det vil være forskelligt fra kunde til kunde hvad der skal justeres. Fællesnævneren er, at det skal være få ting. Vi har lavet et tænkt eksempel herunder for at vise hvad vi tænker omfanget skal være.

KONCEPT IMAGES / PATTERNS
Find et konceptbillede til kunden (stock-foto hvis de ikke har et brugbart selv. Indsæt billedet (Jumbotron hvis A-design, Baggrundsbillede hvis C-design etc.
Uploade logo - se om det passer til Mobile view - eller skjul logo i mobile view
Indsæt evt indholdsbilleder (portæt under about etc.)

CSS
HEADER + FOOTER
Tiret farver i header og footer  - evt med udgangspunkt i logo-farverne - eller de farver der er aftalt med kunden i interview-fasen.

PAGE TEMPLATES
Tilret evt. moduler på siderne efter aftale med kunden (så få som muligt)