Images

Den største udfordring vedr. billeder til en hjemmeside er, at små virksomheder ofte ikke har nogle gode billeder. Man er derfor ofte nød til at bruge stock fotos. Og de kan være tidskrævende at finde. Brug derfor kun tid på at finde et enkelt godt billede som kan bruges konceptuelt i designet - evt som gennemgående top-billede. Et sådan billede kan ofte gøre, at man ikke behøver mange andre billeder på hjemmesiden.

I mono har vi et begrænset udvalg af billeder der må bruges frit (se mono image library). Disse kan bruges som supplement til stock fotos. I nogle segmenter - feks. frisører - kan man desuden ofte få lov at bruge billedmateriale fra nogle af deres produktleverandører.

Examples

Nedenstående eksempler viser billeder brugt på forskellig vis. Det første site viser eksempler på konceptbilleder der er taget af den samme fotograf og bære hele det visuelle udtryk på sitet. Det næste viser en række forskellige produktfotos taget af forskellige fotografer hvilket gør udtrykkende forskellige. Det der binder billederne sammen er den stramme komposition hvor de vises i kvadrater. De nederste eksempler viser udsnit af værker, der giver siderne et abstrakt men estetisk og smukt look.

Læs mere om brug af billeder her: Using video on you website (linkes når URI'en er rettet)