Kontakt

Det er naturligvis vigtigt at dine potentielle (og eksisterende) kunder kan komme i kontakt med din virksomhed hurtigt for at øge muligheden for salg. Derfor er det anbefalelsesværdigt at samle alle dine kontaktinformationer på én side, så besøgende let og hurtigt kan få et overblik over hvordan og hvornår de kan kontakte hvem.

Kontaktsiden bør indeholde relevante telefonnumre, e-mails samt virksomhedens officielle betegnelse og adresse som et absolut minimum. Hvis du har en fysisk butik er det også en god ide at vise hvor den ligger på et kort. Du kan også vælge at tilføje en kontaktformular hvor fordelene er at det lader dig definere hvilken information, du gerne vil have fra dine besøgende når de vil i kontakt med dig. Det kan fx være deres navn, e-mail, virksomhedsnavn osv. Du kan let gøre dette med de forskellige kontaktmoduler i mono-værktøjet. Se eksempler på gode kontaktsider nedenfor.

Eksempler

Dette eksempel bruger virksomhedens beliggenhed som omdrejningspunktet på siden ved at bruge kort-modulet. Til højre for kortet er kontaktinformationerne anført med telefonnumre, e-mail adresser og praktiske informationer.

På dette eksempel er de basale kontaktinformationer placeret i venstre side af kontaktsiden med en kontaktformular til højre. Bemærk hvor simpelt siden er struktureret. Dette hjælper besøgende til at finde den information, de har brug for i en fart.

I eksemplet her ligger fokus på virksomhedens telefonnummer som den primære "call-to-action". Det er især en fordel for virksomheder, hvor ordrer pr. telefon er vigtige (fx en blomsterhandler). Du kan efterligne eksemplet ved at bruge et baggrundsbillede og placere en Display-tekst (Display-modulet) ovenpå. Umiddelbart under er der en informerende tekst, med en hvid baggrund, som du eksempelvis kan få frem med et fuld-bredde tekstmodul. Nederst finder du et kort, der viser vej til virksomhedens beliggenhed.

Dette sidste eksempel er identisk med det andet eksempel, der er blot blevet tilføjet et kort, som viser virksomhedens beliggenhed.