Gallerier

Den visuelle del af en hjemmeside er altid vigtig! Og hvis du ligger inde med billeder, illustrationer eller videoer af dine produkter og services, kan det være en god ide at sætte dem sammen i såkaldte "gallerier". I mono er der en hel serie af forskellige gallerimoduler (foto-serie-moduler), som kan trækkes ind på dine sider. Du kan også vælge at tilføje en hel sektion på din hjemmeside, som kun viser forskellige galleri-sider sorteret i kategorier.

Nedenfor finder du eksempler på, hvordan du kan bruge mono's gallerier på forskellige måder.

Eksempler

Ovenfor kan du se et eksempel på et gallerimodul med store billedikoner (også kaldet "thumbnails") som kan forstørres, når man klikker på dem. Under galleriet er der en kort beskrivelse samt en liste med links, der fx leder til dine produktsider. Der kunne også placeres et download-modul, hvor besøgende kan downloade billederne i høj opløsning. Det er op til dig!

Kompositionen ovenfor er den samme som i det første eksempel, der er bare brugt et andet gallerimodul. De enkelte billeder vises da i større format, og den besøgende kan selv klikke sig igennem.

Du kan også vælge at sammensætte gallerimodulet med introducerende tekst, som vist i dette eksempel, og give den besøgende relevant information om fx dine produkter som vises i galleriet. Du kan også trække gallerimodulet ind på andre indholdssider som supplement til det primære indhold.

Hvis du har rigtig mange billeder, kan det være en fordel at inddele dem i sektioner (fx en sektion til fotografering og en anden til illustrationer) for at gøre det mere overskueligt for de besøgende. Du kan bruge sidemenuen (se til venstre i eksemplet) til at gøre det lettere at navigere mellem de forskellige gallerier.