03.01 Brug "Like-Gates"

Med mono's Facebook-værktøj kan du begrænse, hvem der har adgang til dit indhold på Facebook, alt efter om de "Synes godt om" din side eller ej.

Hvis du gerne vil have flere følgere til din Facebook-side, bør du overveje at tilpasse dem med ”like-gates”, da de lader dig skjule bestemte dele af din Facebookside for brugere, som endnu ikke følger dig. Det betyder, at du kan skabe et godt incitament for at følge din side, fx i form af at Facebookbrugere skal følge dig, før de får muligheden for fx at deltage i en god konkurrence, få fantastiske tilbud eller se dine nyeste produkter. Det er dig der afgør, hvad du vil gøre eksklusivt for dine følgere.

Like-gate indstillinger på sideniveau

Som udgangspunk er alle dine Facebooksider synlige for alle, altså både dem der synes godt om din side og dem der ikke gør. Du kan ændre på denne indstilling for en side på følgende målde:

1. I sidenavigationen (til venstre i værktøjet) skal du klikke på det grå hjul ud for den side, hvor du gerne vil ændre indstillingerne. 

2. Hvis du vil skjule siden for dem, som endnu ikke synes godt om din side, skal du krydse af under "Indstillinger for visning af siden" og gemme ændringen.

Like-gate indstillinger på modulniveau

Som udgangspunk er alle dine Facebookmoduler synlige for alle, altså både dem der synes godt om din side og dem, der ikke gør. Du kan ændre på denne indstilling for et modul på følgende målde:

1. Klik på det modul, hvor du vil ændre indstillingerne 

2. I bunden af modulet kan du redigere "Vis modul for". Vælg "Liked" hvis du vil skjule modulet for dem der endnu ikke synes godt om din side. Husk at klikke gem.

3. For at se hvordan dine ændringer påvirker visningen på Facbeook kan du bruge rullemenuen i øvre højre hjørne af værktøjet og vælge hhv. ”Liked” (Hvad dem der følger dig kan se) og ”not liked” (Hvad alle kan se). Så kan du se det, brugere vil kunne se på Facebook, når du har publiceret dine ændringer.