What is a responsive website?

The short version is that responsive design ensures that your website looks great on all devices and screen resolutions/sizes.  

In more detail, responsive design uses one html code for your website rather than creating two sets of html (one for desktops and one for mobile devices). This is easier for search engines to index, thus you guessed it – better for SEO. In responsive design, your site content is displayed in different layouts in order to be optimized for the screen size giving a much better user experience.

We have collected a number of best practice examples on how to build a responsive site in this chapter. You can also learn how to switch from a non-responsive site to a responsive one and what you should be aware of during this process.

Create a responsive website

I mono har vi optimeret desktop designet så også passer til tablets. Det betyder, at inholdsfelterne (kolonnerne i de forskellige sidetyper) vises på samme måde i desktop-view og i tablet-view. Fudbredde-moduler (som feks Jumbotron) skalleres derimod til browser-kant man får fuld udbytte af de store skærme. Det betyder at man kan designe sit responsive mono-site med samme frihed og fleksibilitet som før (modsat vores template-baserede konkurrenter). Til gengæld bliver alle sider og moduler elegant stacket i mobile view, der jo kun har en kolonne.

Create responsive page templates


Vi har designet en række best practice templates der er fuldt optimeret til responsive design. Vi har delt templates'ne op i forskellige grupper (Forsider, produktsider, gallerier etc). Hver gruppe indeholder en række forskellige designs, der vises i både desktop view og mobile view. Og der hvor det er hensigtsmæssigt at differentiere designet melle desktop view og mobile view, har vi beskrevet hvordan vi har gjort det.

Frontpages

Forsiden er en af de vigtigste sider på din hjemmeside. Den skal på få sekunder tease brugeren til at bruge tid på din hjemmeside.

Read more

Produducts and Services

På disse sider skal du kommunikere hvad virksomheden sælger. Det skal være overskueligt og struktureret men samtidig forfører til køb.

Read more

Shop

Se hvordan du med mono på fåe minutter bygger flotte produktsider til shop-løsningen.

Read more

Galleries

I mono er der en række galleri-funktioner. Bliv inspireret til forskellige templates designs.

Read more

About

En About side fortæller om virksomhedens historie og menneskerne bag. About-siden er vigtig da det ofte er her, at man skaber den fornødne trust og sympati.

Read more

Contact

Kontaktsiden skal være praktisk. Det er en opslagsside hvor man hurtigt skal kunne finde de kontaktioplysninger man søger - inkl. kort og åbningstider.

Read more

Landing Pages

Landing pages er en effektiv måde at præcisere et budskab om et produkt eller en service for derefter at få brugeren til at handle... (def)

Read more

.