Opbyg en responsive hjemmeside

I mono har vi for nylig optimeret vores hjemmesidedesigns, så designet til desktop-versionen af din hjemmeside også passer til tablet-visning. Det betyder, at dit indhold (fx hvis du har 3 kolonner med tekst og billeder) vises på samme måde, når du ser hjemmesiden fra hhv. en computerskærm og fra en tablet. Dette kan du se vist på illustrationen nedenfor.

Til gengæld bliver alle sider og moduler i dine kolonner elegant stablet oven på hinanden, når man ser hjemmesiden fra en mobilskærm, da skærmen er så lille at der kun er plads til én kolonne. På den måde er du sikker på, at dine besøgende sagtens kan læse dine tekster, se hvad der er på dine billeder, og nemt navigere rundt på siden blot ved at scrolle op og ned.

Gode eksempler på responsive sider


Vi har designet en række best practice sider, der er fuldt optimeret til responsive design, som vi har delt op i forskellige grupper (Forsider, produktsider, gallerier etc). Hver gruppe indeholder en række forskellige designs og opbygninger, der vises for både desktop og mobil visning. Når det har været hensigtsmæssigt at differentiere designet mellem desktop og mobil visning, har vi beskrevet, hvordan vi har gjort, så du selv kan gøre os kunsten efter.

Forsider

Forsiden er en af de vigtigste sider på din hjemmeside. Den skal på få sekunder "tease" brugeren til at bruge tid på din hjemmeside.

Læs mere

Produkter og services

Her skal du kommunikere, hvad du tilbyder. Det skal være overskueligt og struktureret, men samtidig føre til salg.

Læs mere

Shop

Se hvordan du nemt kan opbygge en stor produktdatabase og flotte produktsider med monos webshop-løsning.

Læs mere

Gallerier

I mono er der en række galleri-funktioner. Her kan du blive inspireret til at bruge gallerier på din egen hjemmeside.

Læs mere

Om

En "Om" side fortæller om virksomhedens historie og menneskerne bag. Den er vigtig, da det ofte er her, at man skaber den fornødne troværdighed.

Læs mere

Kontakt

Kontaktsiden skal være praktisk. Det er en opslagsside, hvor man hurtigt skal kunne finde de kontaktioplysninger, man søger inkl. kort og åbningstider.

Læs mere

Landing Pages

Landing pages eller "landingssider" er en effektiv måde at præcisere et budskab om et produkt eller en service og opnå direkte salg.

Read more

.