Image sizes

The required image sizes is different from each purpose.

Recommended picture sizes (Width x Height in pixels):
Background images: ~2560 x 1440 (Big screens)
Jumbotron images: 2000 x Any height
Product images: 1000 x 1000 (Square aspect ratio)

Full column size (The big one): 900 x Any height

Content images


Der er nogle retningslinjer som man gerne skal overholde. Størrelsen på billedet du vil uploade afhænger af hvor det skal vises. Hvert billede som bliver uploadet, bliver automatisk skaleret og tilpasset til de forskellige kolonne bredder som vi har i systemet. Det betyder at du kun skal uploade dit billede i én størrelse. Derefter vil systemet selv skalere billedet propertionelt efter de forskellige behov.

Jumbotron and background images


Billeder til brug i Jumbotron eller som baggrund på hjemmesiden kræver større billeder. Hovedreglen for baggrundsbilleder til siden er at det skal kunne skjule hele baggrunden i den største skærmopløsning. Vi optimerer vores baggrunde til 2560 pixels bredde, hvilket typisk svarer til en 27" skærm. I de fleste tilfælde vil det være for meget, men hvis vi optimerer til denne størrelse, så er det tilpasset til over 95% af alle desktop skærme.

Jumbotron fungerer sådan, at den skalerer billedet til 2000 pixels bredde. Så hvis du har et stort billede, som er lige så bredt som du f.eks ville bruge som baggrunds billede i 2560, så skalerer den automatisk selv billedet ned til 2000 pixels bredde.

Recommended image sizes:
Jumbotron modules: 2000 px width x Any height.
Background images: You should try to optimize it to as big a screen as possible. We optimize to 2560 x 1440. Note the height cannot exceed 2000 pixels.